Docenten 2018-12-29T19:59:46+00:00

Carine Groutars, Instructrice.
Yin Yoga,
Pilates Basic

“In 2011 heb ik een switch gemaakt in mijn carrière en heb ik het bedrijfsleven vaarwel gezegd. Ik wilde iets gaan doen waarin mensen centraal staan en waarin ik persoonlijk iets kan betekenen voor mensen. Mensen helpen om hun balans in het leven te vinden of te herstellen. Ik ben begonnen met het geven van body & mind-lessen op een sportschool. Van daaruit was het elk jaar een opleiding erbij. In 2013 Power Yoga, 2014 naar Pilates mat en in 2015 Yin Yoga. Ik beleef veel plezier aan het mensen helpen hun lijf beter te leren kennen en om hen te stimuleren het uit te dagen. Ik ervaar het als een geschenk dat ik mensen mag helpen hun rust te vinden en om hun batterij even op te laden tussen de hectiek van alledag door.”

Diani: “Wij zijn heel blij met de komst van Carine binnen Pilates Premium Pace, om haar als persoon en als professionele instructrice, dit zal je zelf ook merken in haar manier van lesgeven.”

Lucy Gray, instructrice.
Barre Pilates work-out
Pilates Basic

“I am excited to be able to share my passion for dance & movement in my new Barre class at Premium Place! I have extensive experience in movement & bodywork from my many years as a trained, professional dancer. Since retiring from dance I qualified as a Shiatsu practitioner – a bodywork therapy – where I also learned among other techniques, Taiji Qigong. I have co-owned a complimentary therapy centre in Spain, where in 2007. I became a certified Pilates instructor for the Spanish Pilates Federation and worked alongside other health professionals teaching classes to clients with injuries, enabling them to realign & rehabilitate. Since living in Eindhoven I have been teaching Pilates to the staff & parents at The International School, as well as working in several studios in the city centre. I love to meet new people & look forward to seeing you in the studio!”

Diani: “Lucy is a real asset in our company. Few well-trained Pilates instructors can be found in Brabant, who can give the upcoming craze from America the Barre Pilates workout. She has the power to get the most out of each exercise and offer this per person and there level. This already says a lot about her beautiful personality and professional approach.”

Christiane Gathmann, Instructrice
Easy Flow Yoga

“Bewust ademen, het lichaam van binnenuit ervaren en aanwezig zijn in het moment. Dat is voor mij Yoga. Hierdoor is mijn leven lichter, soms makkelijker en vooral intenser geworden. Na een heftige periode in mijn leven – ik kreeg met 34 jaar de diagnose borstkanker – ben ik een yogaopleiding gestart bij Samsara in Bilthoven. Sinds 15 jaar geef ik met Hart & Ziel yogalessen. Ik volg met veel plezier en regelmatig bijscholingen vanuit de beroepsvereniging Yoga Nederland. Drie jaar geleden heb ik de opleiding tot Rebalancer bij Stichting Rebalancing afgerond.

Misschien voel je het al? Ik heb echt een passie voor Yoga en meditatie. Daarom ben ik enorm blij dat ik – maar net twee maanden na mijn verhuizing vanuit de Kop van Overijssel naar Bergeijk – het team van Pilates Premium Place in Eersel mag gaan versterken. Als je op zoek bent naar fijne yogalessen met aandacht voor je lichaam en ziel, wees welkom in mijn lessen!”

Diani: “We zijn trots Christiane te mogen verwelkomen binnen ons team per januari 2019. Met haar persoonlijke ervaringen en professionele achtergrond zal ze haar deelnemers zeker raken en stimuleren. `

Diani Schoofs.
Eigenaresse, instructrice en drijvende kracht achter Pilates Premium Place.

“Al bijna 26 jaar ben ik werkzaam in de sportwereld. Met veel plezier, toewijding, opleidingen en cursussen heb ik veel verschillende groepslessen gegeven. Van BBBB, Steps, Tae Bo, Zumba, Pumplessen, Fitnesstrainingen en meer. Ongeveer 7 jaar geleden ben ik verknocht geraakt aan Pilates. Ik heb de internationale opleiding Comprehensive van Peak Pilates afgerond en blijf me ontwikkelen door het volgen van opleidingen en workshops om het niveau hoog te houden. Ik vind het heerlijk om dagelijks bezig te zijn mensen bewust te maken van hun lichaam en ze fitter te krijgen. Het is mooi om zo’n proces mee te maken en de groei en verandering bij mensen te zien.
Onze slogan is niet voor niets, “Geef jezelf aandacht cadeau, start met Pilates.‘’

Laat ons je begeleiden naar een flexibeler en bewustere manier van trainen.
Tot snel in een van onze lessen. Carine, Lucy, Chistiane en Diani