Loading...
Yoga 2018-03-04T16:07:23+00:00

EASY FLOW YOGA

Een toegankelijke yogastijl, de houdingen gaan vloeiend in elkaar over in een rustige en zachte ‘flow’, ondersteund door je ademhaling. De lessen zijn ontspannend door de afwisseling van dynamische en statische houdingen. Hierdoor is de belasting voor je lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor beginners en gevorderden.

Reeds na enkele lessen ervaar je de “flow” , lichaam en geest worden met elkaar verbonden. Je gebruikt tijdens de les alle spiergroepen, je verbeterd je kracht, souplesse, conditie, balans en lichaamshouding maar vooral ook aan een rustige maar krachtige geest. De les wordt afgesloten met een begeleide ontspanning.

Easy Flow Yoga is niet gebonden aan leeftijd. Iedereen kan meedoen. Elke houding kun je op je eigen niveau uitvoeren. Ook maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt met yoga.

De opgedane kracht, flexibiliteit en energie neem je mee in je dagelijkse leven.

Instructrice: Carine Groutars

YIN YOGA

Yin Yoga is een weldaad voor lichaam en geest.
Het bindweefsel wordt langzaam gerekt en gehydrateert. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en blijven gewrichten soepel. Alles in ons lichaam heeft een laagje bindweefsel. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur. Daar waar we ons lichaam niet optimaal benutten, wordt het bindweefsel steeds een beetje stugger, waardoor bewegingen beperkt kunnen worden. Met Yin Yoga kun je je bindweefsel weer soepel en gezond maken.

Bijkomend voordeel van Yin Yoga is dat er door het loslaten van spieren, ook spanningen en stress in het lichaam loskomen. Dit creëert ruimte, niet alleen in je lichaam maar ook in je hoofd en je hart. In de hectiek van alledag helpt Yin je een pasje terug te nemen, te vertragen en bij jezelf te blijven.

Yin Yoga is voor iedereen toegankelijk, maar zeker ook voor sporters die veel krachtige of explosieve manier van sporten doen (Yang). Met Yin wordt de balans in het lichaam (Yin/Yang) hersteld.

Instructrice: Carine Groutars

Gratis proefles

Wil je jouw lijf ook meer aandacht geven?
Klik dan hier en ervaar wat Yoga voor jou kan beteken!

PROEFLES